Povestea noastra.


Kindels = Kind + Littles.

Ne dorim sa incurajam bunatatea, blandetea si rabdarea. Credem cu tarie ca acestea sunt atribute pe care e bine sa le sadim cat mai devreme in cei mici. Astfel construim o fundatie strasnica pentru omul mare de maine. Lumea de maine are nevoie de copiii de azi. Sa facem tot posibilul ca ei sa descopere lumea inconjuratoare cu curiozitate, grija si dragoste fata de natura!

Suntem un brand Fairtrade.

Ne mandrim cu faptul ca facem business un pic altfel. Cand vine vorba de bumbacul pe care il folosim platim ceva mai mult, oferind prin urmare mai mult fermierilor, familiilor si comunitatilor lor.

Design realizat cu mandrie in Romania.

Suntem o afacere de familie. Cu un background creativ si o adevarata pasiune pentru design grafic si culori am pus bazele brandului Kindels. Fiecare model gasit in magazinul nostru online este o creatie marca Kindels, avand design original special conceput de noi pentru bebelusi, toddleri si copii. 

100% Bumbac Organic. 

Folosim doar materiale naturale certificate GOTS de cea mai buna calitate pentru ca ne dorim sa oferim produse demne de a fi purtate de cei mici. Moi si blande cu pielea lor sensibila.

Hainele din bumbac organic sunt mai bune pentru copilul tau, mai bune pentru planeta si mai bune pentru fermierii care il cultiva. Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care noi ne-am indragostit iremediabil de bumbacul organic.

GOTS asigură statutul organic al materialelor textile de la recoltarea materiilor prime prin fabricarea responsabilă din punct de vedere ecologic și social până la etichetare, are rolul de oferi o certificare de incredere consumatorilor cu privinta la calitatea si provenienta materialelor folosite in realizarea articolelor vestimentare.

Imprimeuri din vopseluri naturale.

Toate hainele din magazinul nostru sunt imprimate sau vopsite exclusiv cu substante naturale, complet sigure pentru cei mici si blande cu mediul inconjurator. Pe lista celelor mai poluante industrii din lume se afla si industria imprimarii de textile, motiv pentru care am decis sa evitam cu orice pret vopselurile sau colorantii artificiali. Printurile si imprimeurile gasite pe hainele noastre sunt realizate cu vopseluri water-based. In ceea ce priveste compozitia, vopseaua pe bază de apă este mult mai blândă cu mediul inconjurator decat alternativa plastisol. Pur și simplu nu conține niciuna dintre substanțele chimice toxice ale omologilor săi de plastisol (fără PVC, fără ftalați). Din această cauză, imprimarea pe bază de apă este mult mai puțin riscantă pentru lucratorii ce imprima hainele, consumatori și mediu.

Oamenii din spatele hainelor noastre.

Fiecare hainuta pe care o producem spune o poveste. Fiecare piesa vestimentara este realizata cu multa grija si rabdare de o echipa de oameni minunati cu care colaboram, in Turcia.

Investim intr-o lume mai buna, un viitor bland cu cei mici.

Ne dorim sa incurajam preturile cinstite si corecte fata de producatori si fermieri deoarece consideram ca acestea sunt pietre de temelie pentru un viitor mai bun, o planeta mai curata si un trai mai bun pentru generatiile viitoare. Incurajam cu orice ocazie alegerile si practicile sustenabile si prietenoase cu mediul pentru ca intr-un final aceste alegeri sunt prietenoase si cu oamenii.

Folosim ambalaje si cutii compostabile si/sau prietenoase cu mediul.

Livram produsele doar in ambalaje realizate din carton reciclat si/sau plicuri din biopoly (origine naturala, material compostabil), acestea fiind variante sustenabile si eco-friendly, deoarece vrem sa reducem cat mai mult amprenta cu CO2 asupra mediului.