Giveaway voucher 300RON hainute bebe si copii.


Dragi părinți,

Suntem extrem de bucuroși că am reușit să inaugurăm micul nostru magazin online de hainuțe pentru bebeluși, toddleri și copii. Fiind un business mic de familie, deja multe din taskuri si munca efectiva o realizăm acasă. Însă la fel ca voi toți și noi simțim efectele negative ale acestei perioade de pandemie. Nu e ideal să pornești un business în astfel de momente, dar suntem ambițioși și orice ar fi mergem înainte.

Ne dorim să dăm din bucuria noastră, să ajungă și la voi. Vrem să vă molipsim și să simțiți că sunteți o parte din dulcele început al brandului Kindels. 

Ne gândim la voi, dragi părinți! Știm că în ciuda acestei perioade neplăcute, copiii noștri tot cresc și inevitabil au nevoie constantă de hainuțe, de actualizarea garderobei.

Așa că... bateți tobele!

Organizăm un Giveaway pe contul nostru de Instagram! Punem la bătaie un Voucher de cumpărături în valoare de 300 RON valabil în magazinul nostru kindels.com. Hainute pentru 0-2 ani.

Iată ce trebuie sa faceți pentru a vă înscrie în Giveaway. Vă rugăm urmați cu atenție toți cei 4 pași:

💛 urmăriți-ne (follow) pe contul de instagram @kindels.store

💛 intr-un comentariu la postarea de instagram da tag la 3 mamici (sau tatici)

💛 like paginii noastre de facebook @kindels.store

💛 subscribe la newsletter pe siteul Kindels.com (pagina de home, jos unde scrie Newsletter)

Câștigătorul sau Câștigătoarea acestui Giveaway va beneficia de un voucher cumpărături pe siteul nostru, în valoare de 300 RON.

Giveawayul se desfășoară în perioada în perioada 9 aprilie-2mai. Câștigătorul va fi extras pe 3 mai prin commentpicker.com si anunțat pe contul nostru de instagram.

Mult succes tuturor!

PS: Sharing is caring! orice share ajuta, hai să facem astfel încât vestea să ajungă la cât mai mulți părinți.